Underbara soliga dag =)!

I dag har vi haft en strålande dag med sol och värme såna dagar gillar jag när man kan sitta på balkongen och njuta.
I dag ha jag jobbat och sedan bara myst hemma med katterna.
Vad har veckan annars att bjuda på?
Jo i morgon kommer Carola och Kewin och vi kanske ska gå ner på stranden.
Torsdag händer väl inte så mycket på tar en lugn dag innan midsommar.
På midsommar kommer Anders hit och vi ska äta lite midsommarmat och bara ha lugn kväll hoppas vi får en solig dag så vi kan sitta på balkongen med kaffe/te och jorgubbar med grädde.
Lördag kommer Jenny och Christoffer hit och hälsar på sedan ska vi gå en sväng till min bror och gratta hans dotter Hannah som fyllde år i går!
ja som ni ser har jag en underbar dag vecka.
För övrigt har jag 4 veckor kvar till semseter jag ska ha 3 veckors semester ska spara nåra dagar ifall jag vill ha några semester dagar kvar tills i höst.
Nej nu ska jag ta och kila ner i tvättstugan jag håller på at tvätta sängkläder i dag, tog kläderna i går och i dag tar jag sängkläderna, täcke & kuddar samt överkastså jag kommer sova hur bra som helst i natt.
Undra om jag ska försöka lägga in en bild och hoppas på att jag lyckas utan syster Jennys hjälp.


Min katt Sessan till vänster & Jennys katt trixi till höger


Min katt Cissi

Du ser Jenny jag lyckas själv för en gång skull =)

ha det så bra tills nästa gång jag skriver!



Grattis Hannah!

I dag fyller Hannah 5 år!

I dag fyller Hannah 5 år. Grattis fasters gull unge

Jag kommer med paket på lördag!


Lugn dag!

                                                                                                                                           Onsdag 16/6       

I dag har jag haft en lugn dag där jag mesta dels bara vart hemma och greja. 
Jag jobba först från morgon till efter lunch sedan åkte jag hem hit och städa lite. Jag har suttit på balkongen i solen och läst lite i en bok jag börja  i dag. Mamma & pappa kom en stund nu på kvällen så vi fika lite med te, glass och färska jordgubbar, det va MUMMA det.
Som jag skrev i går så har syrrans son Christoffer sluta 6 års verksamheten eller också kallat 0:an han blir ju stora grabben. Tyvärr kunna jag inte va med på skolavslutningen då jag jobba och det inte fanns vikarier att få in. men får väl söka semester redan nu tills han tar studenten vilket han gör 2022 då är jag ju iallafall ute i tid.
Det väntas jobb i morgon kväll sen är jag ledig fredag, lördag och söndag från jobbet. det längtar jag till då jag jobba 4 helger på rad nu.
Nej tror jag ska ta med mig min bok ut på balkongen och läsa en stund till. Kanske lägger jag ut en bild från Christoffers skolavslutning när syrran skickat dem. Men bara kanske för det beror på vad sytera mi tycker om det om hon säger att det är OKEJ!
Nu ska jag sitta på balkongen och läsa boken jag håller på med första delen av inte utan min dotter. Det är en verklighets baserad bok.


Stor pojk!

I morgon onsdag 16/6 går Christoffer ur 6års verksamheten också kallat 0:an. Shit han börjar ju bli stor. Jag tyckte inte det va länge sen han va nyfödd och helt plötsligt ska han få va med om första skolavslutningen..
vad har annars hänt sen sist jag skrev? Jo Carola O Stefan har ju fått en Kewin så nu är man stolt moster för 2:a gången :-D.

Ja för övrig händer det inte mer än vanligt man jobbar och träffar vänner och tar det allmänt lungt. Så mkt ber orkar man ju inte när man jobbar. Men om 5 veckor gåt jag på min först sommar semeter i 3veckor. Hur sköt känns inte det tror ni? Det känns hur bra som helst och jag längtar till 100% till den dagen. Vad jag ska göra på min semeter är inte bestämt ännu men jag ska ju fylla 30 under den tiden och mamma 49 så lite kalas ska det ju iallafall bli. och en massa vila.

Nej nu ska jag gå ut i köket och hämta mig nåra färska jodgubbar med vispad grädde det låter mumma det när jag tänker efter.

Ha nu en bra dag så skriver jag mer när jag känner att jag vill och har tillfälle till det.




RSS 2.0