GodJul

I dag är det julafton och jag önskar ALLA mina kära vänner en riktigt GODJUL. Hoppas Ni alla fått en bra jul med mycket mysig och god mat. Det har iallafall jag haft.


Dag förre doppardan!

i dag är det alltså dan förre julafton och jag har vart ledig i dag från jobbet. Så i dag har jag passa på att julstädat och tvättat alla sängkläder så nu är det helt rent här hemma. Annars väntar jag på att Ulrika ska komma med ljusgrejer till min jobbarkompis.. Senare i kväll kommer mamma, pappa och lillebror förbi en stund. Kvällen ska vara lugn och mysig utan någon stress. Vi ska äta lite risgrynsgröt och äta skinksmörgås och ha lite smått och gott framför uppesittar kvällen på bingolotto. ja jag har inte spela bingolotto sen Loket sluta. Men va sjutton någon gång måste man väl testa.
skriver mer i morrn då jag inte vet vad jag ska skriva.


Dan före dan före dopparedan

I dag är det i dag och Dan före dan före dopparedan, och vad ha agen bjudit på i dag?
Jo först va jag med mamma pch pappa in till Kristinehamn och storhandla på Ica Maxi och sedan hem här och plocka in varorna i kyl, frys och skafferi. Sedan blev det till att laga lite mat innan jag skulle i väg till jobbet. har sedan jobba 14:00-20:30. Men nu äntligen är jag ledig fram till juldagen. Ja det är väl så min dag sett ut så här Dan före dan före dopparedan. Nu ska jag sätta mig framför tven oc kolla en stund innan jag lägger mig. Skriver mer i morgon.


Måndag!

I dag är det måndag och 3 dagar kvar till jul.
I dag har jag inte gjort så mycket mer än att jobba 07.00-13:00.
Så kvällen blir lugn utan nåra större påhitt kokar en julskinka iof men det kan inte räknas till ett större påhitt direkt.
Ja vad ska man skriva mer måtro? Finns inte så mycket mer att skriva så tar och skriver mer än annan dag.
ha en bra dag/kväll alla människor därute.


Julmiddag!

I Fredag jobba jag först på förmiddagen mellan 08.00-13.00 en kort tur men ändå, sedan på eftermiddag tog jag en tur till Degerfors och hälsa på Anders och Laban, blev sedan en tur till Ann-Marie & Carl-Erik det va inte vad jag tänkt mig, men i bland blir det inte alltid som man tänkt sig.
I går va jag på julmiddag hos Susanne och Magnus.
Oj oj vilken trevlig kväll jag hade med roliga människor, godmat, klappar, skämt och skratt...
Ja med allt detta så kan ju kvällen inte bli mer än rolig?
TACK Susanne & Magnus för en rolig och trevlig kväll.
I dag har jag inte gjort så mycket mer än att frosta av frysen, och i eftermiddag ska jag hälsa på en par som heter Åke och GunBorg, dom ska få en julblomma av mig i julklapp tänkte jag och senare i kväll kommer troligen mamma & pappa om inget annat inträffar.


RSS 2.0