1:A Advent!

I dag är det 1:A Advent och fyra veckor till jul. Men jag har noll julkänsla än så länge kan det bro på att vi har regn och flera plus grader ute. Det tror jag att det beror på.
Annars i dag så bjuder dagen på besök hos min sotebror och hårklippning med färgning och är det upphåll så bjuds det på en tur ner på stan och skyltsöndagen.
Annars då har helgen sett ut som så att i fredags hade jag besök av Anders och vi lagade albanska våfflor det va då mycket gott.
I går va jag in till Örebro med Anders och Johan samt så möte vi Susanne & Magnus i örebro så gick vi på en resturang som heter Baboo det är en resturang som servera det mesta men vi tog kina mat - tre små rätter det va mkt gott sedan gick vi till Bureger King där jag och Susanne åt glas och Magnus och Anders tog latte samt Johan tog 2 hamburgare. Efter dessa två besök blev det bio Stige Larssons sista luftslottet som sprägdes så nu har jag sett alla 3 stige Larssons filmerna på bio alla 3 är dom lika bra.
Nej nu ska jag göra mig i ordning och kila ner på stan.....
Ha en bra första Advent 

Kram på er alla


Grattis!

Denna helg som gått har 2 i min bekantskap fyllt år.
I fredags fyllde Magnus år GRATTIS, Magnus på din 32 årsdag.
Och i dag fyller Christoffer år, GRATTIS Christoffer på din 6 års dag.

Själv har jag jobbat denna helg så jag har inte gjort något särskillt alls. Jag har bara jobbat och när jag har vart ledig har jag vart hemma och myst framför tven med katterna.

I dag är det ju GRAND FINALE på Ensam mamma söker. Men har jag gissa rätt så vet jag vem alla mammorna väljer. Eftersom jag jobbat i helgen kan jag ju inte åka och gratulera Christoffer, men som tur va så har dom tid på tisdag när jag är ledig så då åker jag ditt en stund till Christoffer.

Nej nu ska jag gå och göra mig i ordning är ju bara 2 timmar kvar tills jag börar jobba. I går jobb jag 07:00-21:00 med rast mellan 12:00-15:45 det är en sådan tur vi kallar delad tur Dom är som jobbigast när man ska tillbax efter rasten. Och i dag jobbar jag en tur vi kallar springtur då jobbar jag 12:00-20:00.

Ha det bra så skriver jag nåra rader igen när jag har nåt att skriva igen.

bye

Onsdag kväll!

I dag har jag vart ledig från jobbet. Skönt så man hinner med nåt här hemma med.
Så i dag har jag tvättat och städat sedan haft besök av Anders.
Jag slängde också ut bokhyllan och köpte en billig tv bänk för 150 kr som jag hittat på Blocket så jag är super nöjd med tv bänken och adjös med bokhyllan. TACK Anders för hjälpen att få ut bokhyllan och få in tvbänken.
I dag har det snöat hela dagen och är blåsig och riktigt höst kallt.
I morgon kommer Carola på besök innan jag ska åka till jobbet.
På fredag ska jag till Anders för att vi ska ha fredagsbjudning kanske blir det Grekiskt.


RSS 2.0